Zondagsmenu

Elke zondag serveren we een heerlijke zondagsmenu met voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert voor slechts 25 euro. Wij raden aan om hiervoor op voorhand te reserveren.

Jaarlijks verlof van vrijdag 26 juli tot en met vrijdag 9 augustus!

Vrijdag 1 en zondag 3 november

Warme visschelp

*

Tomatensoep met balletjes

*

Rosbief met schorseneren en kroketten

*

Condérijst

Zondag 10 november

Gevuld hespenrolletje

*

Witloofsoep

*

Zonnevis met nantuasaus en puree

*

Chocomousse

zondag 17 november

Slaatje gefrituurde scampi

*

Broccolisoep

*

Cordon bleu met Procençaalse saus en frieten

*

Ijs met caramelsaus

Zondag 24 november

Kaaskroket

*

Preisoep met spekjes

*

Kip met champignonsaus en kroketten

*

Bananentiramisu