Deze gerechten kunnen geserveerd worden met frieten, kroketten, purée of rijst.
Deze gerechten worden geserveerd met brood. Frieten, kroketten, puree of rijst zijn ook verkrijgbaar.
Tijdens de wintermaanden zijn er tevens warme groenten verkrijgbaar bij onze vleesgerechten.
Deze cava is een assemblage van de 3 typische druivensoorten voor cava, namelijk parellada, macabeo en xarello. In de mond toont hij zich zeer elegant met zachte parels en een mooie structuur. Deze brut is zeer levendig met een delicaat fruitboeket opgefrist met een limoentoets en een opvallende fijn, luchtige afdronk.
De Laurent-Perrier Demi-Sec is een blend van Pinot Noir, Chardonnay en Pinot Meunier. De champagne is goudgeel met geuren van gedroogd fruit, geroosterde amandeltjes, briochebrood en hazelnoten.
Druif: Torrontés
Verleidelijke aroma’s van Jasmijn en rozenblaadjes stuiven op uit het glas. Tegelijk zacht en luchtig fris op de tong. Met zijn mix van pompelmoes en perzik is dit een uitnodigend lekker glas wijn.
Druif: Sauvignon, Sémillon
Schitterende uitbundige frisse wijn en dat merk je ook al bij het inschenken. Leuke boeket van limoen, pompelmoes en peer in de achtergrond. De Sauvignon zorgt voor de fruitigheid en de Sémillon voor de zachte, ronde smaak.
Druif: Sauvignon
Droge witte wijn afkomstig uit de regio Touraine. Deze wijn is gemaakt van de Sauvignon blanc. Hij heeft een fruitige neus en een volle elegante afdronk.
Druif: 100% Gros Manseng
Aromatische wijn met in de neus het aroma van peer en perzik. Te vergelijken met een Châteuneuf-du-Pape. Geniet van deze wijn met z’n volle aanzet en lichte zuren in de afdronk. Die superverleidelijke tonen van zeste van limoen en pompelmoes. Deze verrassende wijn heeft een zachte lichte zoettoets in de mond.
Druif: Albarino
Deze wijn heeft een indrukwekkende internationaal palmares. In het glas een waaier van fijne aroma’s van appeltjes tot perzik, mooi verpakt in een bloemig boeket. Een krokante toets van passievrucht, limoen en grapefruit in de mond. Heerlijk luchtig fris en vrolijke afdronk.
Druif: 100% Sauvignon
Prachtig typisch enorm floraal boeket met tinten van lentebloesems en citrus. Aangename zachte aanzet met ook in de mond pittige aroma’s die heerlijk nazinderen. Mooie zuivere ‘crispy’ afdronk.
Druif: Merlot, Malbec
Rode wijn afkomstig van het Zuidwesten van Frankrijk. Deze wijn is gemaakt op basis van de Malbec en Merlot. In de neus krijgen we een volle korf van rood rijp fruit. Een licht, kruidige afdronk maakt van deze Ter’raz een aangename begeleider van uw gerechten.
Druif: Grenache, Syrah, Carignan
Sublieme assemblage van Grenache, Syrah en Carignan zet de toon. Geniet van een delicate neus van rijp fruit met verleidelijke geroosterde tonen. Stevig en vol in de mond en toch tegelijk een zijdezachte afdronk. Puur vakmanschap.
Druif: Carmenère
Prachtige, dynamische diepdonkerrode kleur. Een geweldige neus met impressies van donker fruit zoals cassis, bramen en donkere kersen met een heerlijke kruidtoets achteraan. Zoals steeds is de Carmenère fluweelzacht op de tong met fantastisch fruit in de afdronk.
Druif: 100% Tempranillo
Een Crianza garandeert een strenge selectie waarbij de wijn steeds op eiken vaten rijpt om zo zijn gulle smaak te bekomen. De helderrode kleur zet de toon naar rijpe fruit- en herfstgeuren. De delicate Tempranillodruif vormt een fantastisch evenwicht van fruit, temperament en subtiele tannines mooi afgerond door het hout.
Druif: Malbec
Malbec is een donkere druif die veel kleurstof bevat en voor intense, tanninerijke wijn zorgt. Ze heeft een vleug van pruimen en bramen.
Druif: 100% Negroamaro
Deze zuivere Negroamarowijn rijpt 12 maanden op nieuwe Franse en Amerikaanse eik. In het glas een diep robijnrode kleur dat blijkt van kracht en concentratie. De aroma’s van mirtilles, pruimen, koffie, tabak en specerijen (tijm) zijn gebald en compact. Dit is een volbloed. In de mond ervaren we een sappige wijn met een mix van fijne zuren, rijpe zwarte en donkerrode pruimen en specerijen. De afdronk is lang en zuiver.
Informatie omtrent allergenen kan op éénvoudige vraag bij onze personeelsleden bekomen worden.
Het is altijd mogelijk dat producten van samenstelling veranderen.